A BIOT „NÉGYSZER” PROGRAMJÁMHOZ A REGISZTRCÁIÓ 2021. JÚLIUS 15. 18:00 ÓRÁTÓL  MÁR NYITOTT!

 

A BIOT rendszerében több, egymástól független regisztráció is lehetséges. (Jelenleg a „NÉGYSZER” programhoz indítottuk, hamarosan a többi regisztráció is lehetséges!) Minden regisztrációhoz más-más jogosultság és szolgáltatás kapcsolódik.

 

FONTOS! Már a regisztráció során olyan adatokat (is) kérünk, melyek megadásával a rendszer automatikusan elkezdi összekötni a megadott adatokat a rendszerben levő többi adattal/szolgáltatással. minél több adat van megadva, annál egyszerűbb és annál biztosabb a rendszer használata, ezért kérjük, a lehető legtöbb adatot adják meg!

  1. Akár magánszemélyként, akár szervezetként/cégként/önkormányzatként lehetőség van a regisztrációra, a szükséges adatok megadásával. Ennél a regisztrációnál adható meg, ha a „NÉGYSZER” programban partnerként/szolgáltatóként részt kíván venni!
  2. A BIOT az ORÖ (Országos Roma Önkormányzat) partnere a „NÉGYSZER” programban, így részükre az előzőektől független regisztrációt hoztunk létre.

KÉRJÜK, ÜGYELJENEK ARRA, HOGY A REGISZTRÁCIÓ SORÁN VALÓS ADATOKAT ADJANAK MEG! A BEÉRKEZETT ADATOKAT ELLENŐRIZZÜK, CSAK EZT KÖVETŐEN LESZ AKTÍV FIÓKJA! AZ ELLENŐRZÉS BEÉRKEZÉS SORRENDJÉBEN  ÉS NEM AZONNAL TÖRTÉNIK!

A BIOT az Országos Roma Önkormányzat partnere a „NÉGYSZER” programban. Amennyiben Ön a „NÉGYSZER” rendszerében – ORÖ partnerszervezetként kíván regisztrálni és a programban részt venni-, kérjük, itt tegye meg: